Daver Ambient - De 10 ani alaturi de dumneavoastra
Automatizari si accesorii
 
 
Probleme cu centrala?
Te punem in legatura cu meseriasul
Contacteaza-ne
Cele mai bune produse
Incalzire si apa calda Racire si climatizare
Automatizari si accesorii Ventilatie si accesorii
Magazine online
Distribuitoare Incalzire
E-Brico
Pufer
Cald-Rece
Cautam colaboratori
Cautam colaboratori si parteneri
 
Suna-ne
 
 

Sisteme, accesorii si elemente de automatizare

   
 

AutomatizariDaver Ambient este importator si distribuitor direct, al produselor pentru instalatii si automatizari. Din lista de produse pe care le comercializam si livram, putem sa extragem urmatoarele: sisteme ComoPex, sisteme AquaPlus, Incalzire pardoseala, sisteme Geotermal, sisteme ComoFlex si elemente si produse Unisol.

Pentru detalii referitoare la produsele si accesoriile din aceasta gama de produse, va invitam sa ne contactati telefonic, sau sa accesati magazinele noastre online, dispuse in partea stanga a site-ului nostru. Daver Ambient va pune la dispozitie toate informatiile necesare, suportul cat si consultanta referitoare la achizitionarea celor mai bune produse, potrivite pentru necesitatile dumneavoastra.

Va lasam atasate in aceasta pagina, cateva link-uri catre magazinele noastre, spre produsele pe care le doriti.

   
 
 
           
Sisteme ComoPex Incalzire in pardoseala Sisteme Aqua Plus Sisteme Geotermal Sisteme ComoFlex Sisteme Unisol
           
 
   
 

Sisteme ComoPex:

Tevile din polietilena reticulata sunt fabricate in sectiuni transversale de la 12mm la 32mm si sunt disponibile in colaci sau sectiuni drepte. Ele au o durată de viata estimata de peste 50 de ani, la temperaturi de pana la 95 C si presiuni de operare 6 - 10 bar. Varfurile de temperatura de 110oC la presiune 4 bar nu afecteaza tevile legate de eco-structura ce le permite sa se intoarca la forma lor initiala.
   
 

Incalzire in pardoseala:

Incalzirea prin pardoseala este o metoda de incalzire de incredere si eficienta care combina un mediu cald si confortabil si functionarea economica. In acest sistem, apa calda la 35-45oC circula in interiorul unui sistem de conducte integrat in podeaua spatiului, transformandu-se pe podea intr-o unitate de incalzire. Caldura este transmisa de radiatii de la podea la spatiul incalzit, de la nivelurile inferioare la cele superioare, pe tot parcursul intregul spatiu, fara curenti puternici .
   
 

Sisteme AquaPlus:

Conducte Aqua Plus sunt o solutie fiabila si sunt ideale pentru sistemele de instalatii sanitare, care combina proprietatile lor mecanice excelente cu o instalare usoara. Compozitia materialului si suprafata neteda a interiorului conductei asigura reducerea factorului de frecare, cresterea indicelui fluxului de lichid si reducerea indicatorilor de zgomot, ducand la utilizarea de conducte mai mici cu sectiunile transversale pentru aceeasi instalatie fara izolatie. Acestea au fost proiectate pentru o durata de viata de peste 50 de ani, la temperaturi de pana la 80oC si presiuni de operare 6 - 26 bar. Temperaturi de varf de 110oC la 4 bar presiune de operare sa nu afecteze sistemul Aqua-plus.
   
 

Solutii Geotermale:

Geotermal implica utilizarea de energie oferita de subsol.Se profita de faptul ca pamantul, la o adancime relativ mica, mentine o temperatura constanta pe tot parcursul anului. Prin utilizarea unui geo-schimbator, un sistem de tevi punem in pamant, o pompa geotermala si un sistem de pardoseala, putem caldura in orice casa in timpul iernii si se raceste in timpul verii. in timpul iernii, amestecul de apa-glicol in circuitul extern absoarbe energia stocata de la sol si cu ajutorul unei pompe vom atinge temperatura apei de 35-45 °C, suficienta pentru functionarea de incalzire prin pardoseala. In timpul verii sistemul urmeaza procedura inversa; transporta incalzirea din cladire pentru geo-schimbator.
   
 

Sisteme ComoFlex:

Interplast produce tevi din sectiunile transversale variind de la 15mm la 32mm pentru utilizare in retele de apa potabila, la o temperatura de 20oC adecvate pentru presiuni de 12.5 la 20 ATM. Como-flex conductele sunt fabricate din densitate medie MRS 80 polietilena in albastru sau negru pentru utilizare in conditii de expunere continua la radiatia solara. Scopul sistemelor este de a asigura o calitate superioara, in afara de echipamente mecanice de obicei utilizate pentru producerea de tevi din polietilena, sunt furnizate cu echipamentul suplimentar urmatoarele asigurand un grad absolut de calitate si asigurarea ca consumatorul primeste sisteme integrate de cea mai inalta calitate.
   
 

Sisteme Unisol:

Tevi din PVC de drenaj pentru a fi utilizate in construirea de instalatii de canalizare, instalatii industriale de descarcare de gestiune a apelor uzate, instalatii de canalizare, retele de ventilatie si retele subterane de rutare de cablu. Conductele sunt fabricate in sectiuni transversale variind de la 32 mm la 200 mm, cu lungimi drepte 3m. Tevi in gri si portocaliu, sub denumirea comerciala Unisol, in conformitate cu standardul EN 1329. Acest tip de teava este potrivit pentru evacuarea apelor uzate in interiorul si in afara instalatiilor de constructii la temperaturi ridicate si scazute.
   
   
 
 

• Comercializam si lucram cu:

Arca Caldaie Beretta Vitoligno Vaillant Junkers Hermann Viessmann Heiss
 
 
Top