Daver Ambient - De 10 ani alaturi de dumneavoastra
Oferim profesionalism si calitate
 
 
Probleme cu centrala?
Te punem in legatura cu meseriasul
Contacteaza-ne
Cele mai bune produse
Incalzire si apa calda Racire si climatizare
Automatizari si accesorii Ventilatie si accesorii
Magazine online
Distribuitoare Incalzire
E-Brico
Pufer
Cald-Rece
Cautam colaboratori
Cautam colaboratori si parteneri
 
Suna-ne
 
 

Lista de servicii Daver Ambient

   
 

• Comert cu amanuntul:

 

Instalatii casnice si industrialeDaver Ambient comercializeaza si distribuie national, produse si elemente de instalatii, atat casnice cat si industriale. Comercializam o suita larga de produse, din domeniul instalatiilor, incepand de la centrale termice, centrale pe gaz, centrale murale sau centrale pe lemne si continuand cu aparate de aer conditionat, boilere, chilere, dezumidificatoare, elemente de ventilatie.

Daver Ambient este importator si distribuitor direct pentru multe dintre marcile de renume din domeniul instalatiilor. Comercializam elemente si accesorii pentru orice tip de instalatii, fie ele casnice sau industriale. Punem pe lista noastra si o gama impresionanta de produse de bricolaj, dar si multe altele. Magazinele noastre online, sunt un catalog deschis catre toate produsele noastre. Va asteptam in magazinele noastre, pentru mai multe detalii despre produsele noastre.

   
 
   
 

• Suport tehnic si consultanta:

 

Oferim clientilor nostrii intreaga noastra experienta, privind instalatiile si produsele pe care le comercializam. Punem la dispozitia clientilor, nu doar sfaturi si solutii pertinente, dar si documentatie tehnica de profil, pentru fiecare produs pe care acestia il cumpara prin intermediul nostru.

Adaugam la lista noastra de servicii si consultanta profesionala, privind atat instalatiile casnice cat si cele industriale. Experienta noastra, acumulata in ani de manipulare a produselor pe care le comercializam, ne propulseaza printre expertii in acest domeniu.

   
 
   
 

• Intermedieri:

 

Instalatori service centraleIn urma cerintelor pe care le avem aproape constant din partea clientilor nostri, oferim un serviciu relativ nou pe piata romaneasca. Intermediem legatura dintre client si depanator. Despre ce e vorba? Simplu. Echipa Daver Ambient iti pune la dispozitie numarul de telefon, al meseriasului de la tine din oras. Nu mai trebuie sa-l cauti tu pe cel mai bun si cel mai ieftin. Ti-l trimitem noi!

Suntem puntea si legatura dintre client si un profesionist adevarat. Daca ai probleme cu centrala sau cu aerul conditionat. Daca ai probleme cu instalatiile sau alte aparate de uz casnic sau industrial. Daca ai nevoie de o echipa de instalatori pentru hala ta, sau spatiul de birou. Contacteaza echipa Daver Ambient, iar noi intermediem legatura dintre tine si profesionistii domeniului!

   
 
   
 

• Transport:

 

Datorita unor contracte de colaborare foarte eficiente, cu firme de transport si curierat de succes din Romania, Daver Ambient asigura pentru toti clientii nostri, cumparatori online, transport pentru toate produsele pe care le achizitioneaza din magazinele noastre.

Livram pe toata suprafata tarii noastre. Iar preturile pe care le avem negociate cu firmele de curierat, vor multumi pana si cel mai exigent dintre clientii nostri.

   
 
 

• Comercializam si lucram cu:

Arca Caldaie Beretta Vitoligno Vaillant Junkers Hermann Viessmann Heiss
 
 
Top